Gruppstarter hösten 2015

19.08.2015 21:04

Välkomna att anmäla ert intresse för start av meditationsgrupp med andlig workshop, tanken är att fortsätta påbörjade grupper sedan våren 2015, och erbjuda ett par ytterligare deltagare att komma med i de fristående träffarna. Vi ses varannan vecka kl 18-20, med fika som ingår i priset. Start ena gruppen onsdag 2/9 kl 18.00, start andra gruppen torsdag 10/9 kl 18. Du kan välja grupp o dag oavsett vilken grupp du tidigare deltagit i, o som ny deltagare skall du veta att du kommer in i en härlig grupp i vilket fall, o att alla kan deltaga på sina egna grunder i den omfattning som känns bra! Du behöver inte ha förkunskaper av meditation eller andlig workshop sedan tidigare!  Jag utgår ifrån att du har ett intresse av att aktivt deltaga o ett inre sökande du är beredd att dela med dig av. Jag blandar o ger ett urval av olika typer av meditationer o teman med olika innehåll för worshopstillfällena. Jag tar dessutom gärna emot förslag på teman o frågeställningar att utgå ifrån inför kommande träffar. Vi träffas varannan vecka tom slutet av november.

Vi träffas på Sjövägen 3, 55592 Jönköping. OBS i hemmet härskar två cornish rexkatter, kända för att vara allergivänliga.

Pris per tillfälle är 150kr, du förbinder dig inte till ett visst antal tillfällen, däremot behöver jag för planering o övriga arrangemang veta senast 2 dagar innan om du inte kan komma till kommande tillfälle.

Skicka mig ett mail om du har intresse att komma, vilket startdatum du önskar, 

Du kommer få en bekräftelse snarast om det finns plats i den grupp du önskat.

Mail: alvermedium@live.se

Du kan även smsa på 070-6857365, dock ej räkna med att jag har möjlighet att svara, pga bokade sittningar/behandlingar

Ljus höst!

Per /Alver Medium