Om mig


Jag heter Per Alvarson och befinner mig mitt i livet. Jag har sedan tidiga år haft förmågan att se och höra sådant som inte var synligt för alla. Jag har vuxit upp i en lantlig miljö, med djur och natur som en stor del av tillvaron. Utan att förstå det har min källa till välbefinnande och kraft alltid funnits i naturen och levande väsen. Än i dag fyller jag på energi och blir en del av skapelsen i just natuen och främst skogen. Det har inte alltid varit lätt att uppleva kontakt med andevärlden i olika former, det har tom varit skrämmande. Jag var i tonåren då jag bad om att få slippa se och höra andar och för andra en dold besjälad tillvaro. Jag blev hörd, och kunde pusta ut flera år utan en pockande andra dimension, eller vad jag skall kalla det.

Jag var en bit över tjugo år då jag kände att det fattades en bit av mig själv. Då  öppnade jag åter upp i försiktig takt mot andevärlden och ljuset. Jag har inte gått i sedvanliga utbildningar för att kalla mig medium, och tycker att det känns konstigt att sätta etikett på vad jag gör. Jag har varit noga med att gå just min egen väg in i världen av det för många övernaturliga. Jag har känt mig för, och utvecklat mina förmågor i lugn takt, vartefter jag upptäckt urljusets potential, och kunnat ta det till mig.  Jag har länge tyckt att det verkat som "branchen" varit full av konstiga människor och en hel del "hokus pokus", vilket gjort att jag inte velat ta mig en plats i ett gäng som jag inte ansett mig platsa i. Nu har jag bestämt mig för att göra min version av mediumskap, som är en naturlig och avdramatiserad utövning, avskalad från mycket krusiduller. Jag har mina vägledare till hjälp på min väg, och har en uppgift just nu i livet att föra urljuset och människor närmare varandra.

Jag har under många år jobbat med människor i olika former, och trivits mycket bra med det. Först när jag nu har tagit steget till att också få möjlighet till att också jobba med människor på det andliga planet, känner jag en sorts helhet i min uppgift.

Övrigt om mig; jag bor i skogen med sambo och två katter, vid en liten sjö som ger ro och inspiration för själen. Jag fastnar lätt i böckernas värld,  far iväg av härlig jazz, älskar och hatar trädgårdsarbete och är en obotlig snusare. Jag tycker inte det är märkvärdigt med "det andliga", utan det är en helt naturlig del av mig och alla andra. Jag försöker sprida min fascination över hur många dimensioner livet innehåller.